Harm's HoeveScholen

Hoeveel eieren legt een kip? Hoe zie je het verschil tussen een koe en een stier? En hoeveel biggetjes krijgt varken?

Scholen zijn op afspraak van harte welkom op HARM’s Hoeve. Als belevenisboerderij vinden wij het belangrijk dat kinderen al vroeg in aanraking komen met de boerderij, de dieren en het agrarische leven. Op een speelse manier kunnen kinderen van alle leeftijden kennis maken met de boerderij.

Speciaal voor scholen hebben wij een programma, wat zowel leerzaam als leuk is. Een leuke toevoeging op een boerderijthema, maar ook zeker bij thema’s als voorjaar, voedsel en verzorging in te zetten.

Voor scholen hebben wij een speciale Rondleiding van de boer(in). Tijdens de rondleiding worden er van alles verteld over de boerderij en de verschillende dieren, maar de kinderen mogen ook zelf mee de eieren uithalen en de dieren voeren. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Doorgaans delen we de klas op in 3 groepen, zodat er in kleine groepjes de rondleiding gevolgd kan worden. De kinderen die op dat moment geen rondleiding volgen, mogen zelf ontdekken en spelen op onze boerderij. Doordat wij alles zo hebben ingericht, dat de kinderen nergens naartoe kunnen, is het ook voor jonge kinderen leuk om onze boerderij te bezoeken!

Voor een rondleiding over de boerderij van 1,5 uur, vragen wij € 160,-. We kunnen dan 3 kleinere groepjes, een halfuur rondleiden. Dit is inclusief ranja en fruit voor de kinderen.
Omdat het meenemen van eigen consumpties niet is toegestaan, hebben wij ervoor gekozen om het bezoek inclusief ranja en fruit aan te bieden.

Een bezoek met je klas boeken of graag meer informatie aanvragen? Dat kan!

Vul het onderstaande contactformulier in of bel naar 06 58 79 68 85.

We hopen jullie snel te zien op onze boerderij!

 

Bezoek de boerderij met je klas!
Leuk dat jullie interesse hebben om onze boerderij te bezoeken! Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!