Harm's HoeveOver ons

Wie zijn wij

Wij zijn Pierre en Jessica Hopman en Fenna Bruijsten.
Samen zijn wij de trotse eigenaren van belevenisboerderij HARM’s Hoeve.
In 2015 hebben Pierre en Jessica de huidige locatie aan de Westerkanaaldijk gekocht. Al snel kwam het idee om een Roundhouse te bouwen en deze open te stellen voor publiek. We vinden het belangrijk om de burger met de boer te verbinden, zodat men kan zien waar eerlijk en heerlijk voedsel vandaan komt.

 

Samen met Fenna werden er plannen gemaakt. De plannen werden steeds groter en concreter. Pierre, Jessica en Fenna besloten om samen HARM’s Hoeve te beginnen.
In juli 2017 is Fenna afgestudeerd. Hiermee heeft ze haar hbo-opleiding Leisure Management afgerond. Haar afstudeeropdracht was voor en bij HARM’s Hoeve. Met haar opgedane kennis in de vrijetijdssector en op het gebied van marketing en met haar boerenafkomst, zorgt Fenna ervoor dat de bezoekers op een leuke manier in aanraking komen met de boerderij en alles daar omheen.

Door de jaren heen heeft Jessica haar passie voor de winkel ontwikkeld. De ervaring, kennis en zorg voor klanten die ze opgedaan heeft bij haar werk in de slagerij, gebruikt ze iedere dag weer opnieuw bij HARM’s Hoeve. De boerderijwinkel is dan ook helemaal haar ding. Daarnaast kan Jessica kijken door de ogen van een kind en zo alles duidelijk en begrijpelijk overbrengen.

Pierre heeft door de jaren heen met zijn bedrijf in agrarische producten, veel kennis opgedaan in de verschillende takken van de agrarische sector. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar veel bedrijven mogen bezoeken en veel kennis en ervaring opgedaan. Pierre is, net als Fenna, opgegroeid op een varkenshouderij, waar nog steeds zijn boerenhart ligt.

Na 1,5 jaar hard werken, (ver)bouwen, marktonderzoek, brainstormen en lachen, opende HARM’s Hoeve in oktober 2018 de deuren. Inmiddels zijn we iedere dag hartstikke blij met de leuke bezoekers, positieve reacties, praatjes die we maken met mensen en vooral met de waardering voor de agrarische sector en onze unieke manier van boeren. Wij werken iedere dag met veel plezier en dat verveelt nooit. We zien je graag op onze boerderij, in onze lunchroom en/of boerderijwinkel!

Ontdek de boerderij

Onze belevenisboerderij HARM’s Hoeve bevindt zich aan de Westerkanaaldijk in Malden, aan de rand van Nijmegen. Wij zijn 4 dagen per week geopend en gratis toegankelijk voor publiek. Je kunt bij ons de dieren voeren, lunchen of boodschappen doen. Tot snel!

Bij HARM’s Hoeve bewonen de koeien (Blonde d’Aquitaine), geiten, schapen en varkens gezamenlijk de stal. Vanaf het zichtplateau in het midden van de stal heb je een geweldig uitzicht over de dieren en het platteland. Naast de vier diersoorten in de Roundhouse, worden er ook kippen gehouden bij HARM’s Hoeve.

Dieren kunnen gevoerd en geaaid worden, kinderen kunnen rondrijden op traptractors en skelters en er kan gespeeld worden in de zandbank, op de kabelbaan en trampolines. Kortom, er valt genoeg te beleven op HARM’s Hoeve. Daarnaast is het de ideale locatie voor kinderfeestjes.

Lunchroom

HARM’S Hoeve biedt de mogelijkheid om in de lunchroom of op het terras te genieten van een hapje en drankje. Een kopje koffie of thee met een stuk appeltaart, zelfgemaakt worstenbroodje, een tosti, soep of een heerlijk belegd broodje, bij HARM’s Hoeve kan het allemaal. Daarnaast maken we veelal gebruik van onze zelfgeproduceerde producten (eieren en vlees) en andere regionale producten. Bekijk hier alvast onze menukaart. 

Boerderijwinkel

De zelfgeproduceerde producten en de regionale producten die gebruikt worden in onze horecagelegenheid zijn ook verkrijgbaar in onze winkel. Dit aanbod wordt verder aangevuld met andere producten. Het vlees van HARM’s Hoeve is verkrijgbaar in onze winkel en online, kijk hiervoor onder het knopje ‘Boerderijwinkel > Bestellen’.

HARM’s Hoeve toppers

Wij werken dagelijks met veel plezier op de boerderij, in onze lunchroom en onze boerderijwinkel. Maar dat kunnen wij niet alleen! Onze HARM’s Hoeve toppers werken erg hard om het bezoek aan onze boerderij nog leuker te maken.