Harm's HoeveKies eieren voor je geld – met een Ei-bonnement

De Kippenkar is een uniek concept. Doordat de Kippenkar verplaatsbaar is, krijgen onze kippen iedere week een nieuw weiland. Het grootste probleem bij kippen is, dat als ze langer dan 2 weken op dezelfde plaatst lopen, er geen gras meer staat in de wei. Door de kar te verplaatsen, houden we gras in de wei en zo ook blije kippen. Een deel van onze voeding voor de kippen bestaat dus uit gras. Hierdoor krijgen we extra lekkere eieren, daar kan niemand tegenop! (Daarin zijn wij zeker haantje de voorste!)

De vraag naar onze eieren is zo groot, dat wij er een tweede kippenkar bij gekocht hebben. Deze wordt op dit moment gebouwd door de jongens van WijKamp. In deze nieuwe kippenkar kunnen 249 kippen.

Wist je dat onze kippenkar energieneutraal is? Op het dak liggen zonnepanelen, die zorgen voor de verlichting en het werken van andere apparatuur, zoals het open en dichtgaan van het luikje. Doordat we de kar verplaatsen, zorgen de kippen zelf voor de bemesting van de weide.

We halen iedere dag de eieren uit de daarvoor gemaakte legnesten. Hierin leggen de kippen op een donkere en veilige plek de lekkerste eitjes. Vanaf de buitenkant van de kar kunnen we de eieren gemakkelijk uithalen, zodat we niet bij de kippen in het hok hoeven. Makkelijk voor ons en geen onrust voor de kip. Soms krijgen we hulp met het uithalen van de eieren, bijvoorbeeld van de kinderen tijdens een kinderfeestje.

Kies jij eieren voor je geld? | Koop dan een Ei-bonnement!

Via ons Ei-bonnement, ben jij verzekerd van de lekkerste eieren! De kippen kun je zelf komen voeren en bewonderen.

Je krijgt van ons een pasje waar 520 eieren op staan, dat zijn dus 10 eieren per week. Wanneer je deze eieren komt ophalen, dat maakt niet uit. Dit mag 1 keer per week, of 1 keer per 2 weken. Maar je mag ook 6 eieren per week ophalen en er langer dan een jaar over doen. Het Ei-bonnement geldt voor onbepaalde tijd en wordt na afloopt NIET automatisch verlengd.

Een Ei-bonnement kost €140,- hiermee krijgt je dus 10% korting op je eieren.

Waarom moet ik een Ei-bonnement nemen?

  • Je bent verzekerd van de lekkerste én verste eieren.
  • Je krijgt 10% korting op uw eieren. – Ook als de eierprijs stijgt!
  • Je kunt de kippen zelf zien scharrelen op onze boerderij.
  • Je kunt zelf bepalen wanneer je de eieren komt ophalen.
    Kies hier eieren voor je geld!