Harm's HoeveBoerderijwinkel

Boerderijwinkel

Rund- en varkensvlees van eigen boerderij

In onze boerderijwinkel verkopen wij producten afkomstig van onze eigen boerderij, zoals rund- en varkensvlees en eieren. Onze producten zijn ook online te bestellen, klik hier voor onze bestellijst.

Bij het HARM’s Hoeve vlees staat het dierenwelzijn voorop. De koeien worden voornamelijk gevoerd met gras, hooi en brokken. Soms worden ze extra verwend met bierbostel. Dit is het restproduct van het bier dat gebrouwd wordt door De Brouwtoren, een kleine brouwerij uit Nijmegen. De varkens worden voornamelijk gevoerd met brokken of reststromen als fruit, groente en brood uit onze lunchroom.

Eieren van onze kippen

De eieren in onze winkel worden vers gelegd door onze eigen kippen. Deze verblijven in onze verrijdbare Kippenkar. Verzekerd zijn van de lekkerste en kakelverse eieren, adopteer dan een kip en koop een Ei- bonnement.

Naast onze eigen producten is onze winkel aangevuld met verschillende producten van lokale bedrijven.

 

Groente en fruit

Sinds februari 2021 verkopen wij ook verschillende soorten groente en fruit. We proberen zoveel mogelijk seizoen producten aan te bieden en het moet vooral allemaal lekker zijn. Ons groente en fruit is zoveel mogelijk afkomstig van Nederlandse bodem. Wij steunen graag de Nederlandse boeren, want wat je van ver haalt is lekker, van dichtbij lekkerder.

 

Kippenvlees uit Groesbeek

Het kippenvlees dat we verkopen bij HARM’s Hoeve is afkomstig van Betsy’s Kip uit Groesbeek. Niet zomaar een kippetje, maar een buitenkip met een natuurlijk leven.

Kaas en zuivelproducten uit Wijchen

Wij hebben een goede samenwerking met Kaasboerderij de Diervoort. Wij verkopen verschillende soorten kaas en zuivel, zoals melk, chocomelk en vruchtenyoghurt afkomstig van de Diervoort. En zij verkopen in hun landwinkel ons vlees.

Appels en peren uit Bergharen

In Bergharen zit fruitbedrijf Berben Fruit. Zij hebben heerlijke appels en peren. Maar ook verschillende soorten pure sappen. Proef gerust eens een glaasje op ons terras of neem een fles mee voor thuis. We hebben appelsap, peersap of appel-peersap.

Honing uit Malden

Imkerij Harry Gommers voorziet ons van heerlijke, Maldense honing. Harry houdt op kleinschalige wijze zijn bijen en produceert zo verschillende soorten honing per seizoen. Dat is het proeven zeker waard.

Jam en appelchips uit Ressen

In het plaatsje Ressen, tussen Arnhem en Nijmegen, zit de landwinkel en boomgaard van Van der Woerdt. Zij hebben heerlijke appelchips en jammen gemaakt van fruit uit eigen boomgaard.

Jam uit Nederasselt

Jam met een bijzondere, uniek smaak van Mrs Buttcake uit Nederasselt. Gemaakt door Michèlle, met fruit uit haar eigen tuin.

Meel van de Molen uit Wijchen

Houd je van bakken? Of vond je de pannenkoeken in onze lunchroom lekker? Neem dan een kijkje tussen de verschillende soorten meel en andere bakmixen van de Wijchense Molen.

Speciaal bier uit Nijmegen

Wij verkopen speciaal biertjes van de Brouwtoren uit Nijmegen. Een leuke samenwerking, want het restproduct van het bierbrouwen, de bierbostel, wordt gevoerd aan de dieren op onze boerderij. Voor u een lekker biertje en voor de dieren een lekker portie bierbostel.

Boerderij speelgoed | voor jong en oud

Naast deze lokale producten, verkopen wij ook verschillende soorten boerderij speelgoed. Speelgoed tractors van het met Bruder of Siku. Kinderoveralls, laarsjes en mini-tractors, voor ieder wat wils. Leuk als cadeautje, of voor jezelf!

Cadeaupakketjes

Opzoek naar een leuk cadeautje of bedankje? Wij hebben verschillende kant en klare pakketjes, maar kunnen ook iets geheel naar wens samenstellen. Een hartig borrelpakket met een biertje, stukje kaas, droog worst en nootjes, of liever een zoet pakketje met fruit, honing en jam? Alles kan! Klik hier voor alle pakketjes!