Harm's HoeveLunchroom en terras

Lunchroom en terras

Goed eten, daar zijn wij dol op! Honger of dorst gekregen na een rondje over de boerderij? Of gewoon zin in een heerlijke lunch, met uitzicht over het platteland? Kom dan gerust eens langs in onze lunchroom.

Wij hebben koffie of thee met heerlijke appeltaart van Droom, zelfgemaakt worstenbroodje, verschillende soorten tosti’s en pannenkoeken of een heerlijk belegd broodje. Bij al onze gerechten maken we zoveel mogelijk gebruik van producten van onze eigen boerderij. En dat proef je! Ben jij benieuwd wat we allemaal hebben? Neem dan vast een kijken op onze menukaart!

Geniet binnen of buiten van heerlijke hapjes en drankjes. Terwijl de kinderen lekker spelen, kun je zelf genieten van al het lekkers. Maar ook zonder kinderen, jong of oud, bij ons is iedereen welkom om het lekkers van de boerderij te proeven.

Reserveren is niet nodig, er zit voldoende doorloopsnelheid in onze tafels, dus kom gerust langs, er is altijd wel een plekje!
Kom je met een grote groep? Vanaf 15 personen is het mogelijk om een tafel te reserveren. 

Liever je bestelling afhalen en thuis genieten van een broodje? Dat kan! Bel naar 0658796885, geef je bestelling door en haal het op in onze winkel!

Bekijk onze menukaart!  Iets te vieren?   BBQ-en op de boerderij