Harm's Hoeve

Lunchroom en terras

Lunchroom en terras

Lieve gasten, vanaf 25 september heb je een Coronatoegangsbewijs nodig (vanaf 13 jaar) om onze boerderij, het terras en onze horecagelegenheid te bezoeken. Bezoek je alleen de winkel, dan is dit niet nodig.
Bedankt voor jullie begrip!

Goed eten, daar zijn wij dol op! Honger of dorst gekregen na een rondje over de boerderij? Of gewoon zin in een heerlijke lunch, met uitzicht over het platteland? Kom dan gerust eens langs in onze lunchroom.

Wij hebben koffie of thee met heerlijke appeltaart van Droom, zelfgemaakt worstenbroodje, verschillende soorten tosti’s en pannenkoeken of een heerlijk belegd broodje. Bij al onze gerechten maken we zoveel mogelijk gebruik van producten van onze eigen boerderij. En dat proef je! Ben jij benieuwd wat we allemaal hebben? Neem dan vast een kijken op onze menukaart!

Geniet binnen of buiten van heerlijke hapjes en drankjes. Terwijl de kinderen lekker spelen, kun je zelf genieten van al het lekkers. Maar ook zonder kinderen, jong of oud, bij ons is iedereen welkom om het lekkers van de boerderij te proeven.

Kom je met een grote groep? En wil je zeker zijn van een plekje, bel dan even van te voren.

Bekijk de menukaart   Iets te vieren?