Harm's HoeveGoede Doelen Dag – met Govert Sweep en Big Challenge

 

Govert Sweep BIG Challenge dag bij HARM’s Hoeve

 

Dieren knuffelen voor het goede doel

 

Zondag 30 april organiseert Govert Sweep op belevingsboerderij HARM’s Hoeve een BIG Challenge dag, farmers against cancer. Meet en greet Govert op de boerderij, kom kalfjes en lammetjes voeren en knuffelen voor het goede doel.

 Govert Sweep fietst met BIG Challenge, farmers against cancer, op 1 juni de Alpe d’HuZes en wil zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF voor meer onderzoek naar kanker.

Wat is er te doen?

  • Kalfjes en lammetjes knuffelen – op deze speciale dag mag je in de hokken!
  • Ritje met paard en wagen
  • Springkussen
  • Laat jezelf schminken
  • Draai aan het suprise Rad
  • Dieren voeren en flesjes melk geven
  • Kom van alles te weten over de boerderij 
  • Vergeet-me-nietjes – schrijf een berichtje voor een dierbare

In het stro theater is er de hele dag door van alles te beleven:

Meet & Greet met Govert Sweep

Ga met Govert op de foto, vraag een handtekening of maak een praatje!

Loterij

De loten voor de loterij zijn €1 per stuk en de opbrengst gaat volledig naar het KWF. Leuke prijzen, onder andere: cadeaubonnen van Van der Valk Molenhoek, Plus Boodschappen pakketten t.w.v. €50, toegangskaartjes voor Pret Inn, een High Tea bij De Woerdt, Appeltaart van Droom, speelgoed, emmers brokken en nog veel meer! Zeker de moeite waard om mee te spelen!

Boerenverstand Quiz

Weet jij alles van de boerderij? Speel mee met de Boerenverstand Quiz! Boerenzakdoek HOOG of Boerenzakdoek LAAG!?
Boer Pierre test jullie boerenverstand!

 

De toegang is GRATIS! Voor sommige activiteiten wordt er een kleine bijdrage gevraagd, de opbrengst gaat rechtstreeks naar het KWF!

 

Farmers are cool
Zondag 30 april  zijn er leuke activiteiten op de boerderij en kun je alles te weten komen over het boerenleven. Boerenkraampjes, grote tractoren, springkussens, dieren om te knuffelen en te voeren en natuurlijk is Govert Sweep op de boerderij om samen op de foto te gaan of een praatje te maken. Govert is bekend van NPO Checkpoint Basecamp en natuurlijk van zijn avontuurlijke reizen. Regionale boeren van Rijk van Nijmegen Boert Bewust slaan de handen ineen om geld op te halen voor het KWF.

De dag wordt helemaal compleet door allerlei activiteiten in het heuse Stro-Theater. Het toneel voor zowel Youtuber Govert om zijn fans te ontmoeten, maar ook de plek waar boer Pierre de BoerenQuiz’ zal houden. Tussendoor zijn er verschillende loterijrondes met  leuke prijzen  voor groot en klein. Lokale sponsoren maken deze dag mede mogelijk.

 

Iedere euro telt
De toegang is gratis. Om zoveel mogelijk geld om te halen, zullen er voor sommige activiteiten een bijdrage van 1 euro worden gevraagd. Het is natuurlijk ook mogelijk om geld te doneren of om een cool farmers T-shirt te kopen voor het goede doel. ‘In mijn leven heb ik, misschien net als jij, mensen verloren aan kanker. In sommige gevallen lijkt het er op alsof de persoon in kwestie niets eens veel invloed heeft gehad. Dat frustreert. Waar komt kanker vandaan? Wat kunnen wij er zelf tegen doen? En als er kanker wordt gediagnostiseerd, wat is dan de beste behandeling? Antwoorden op deze vragen komen vrij door onderzoek naar deze ziekte en daar draag ik graag mijn steentje aan bij’, zegt Govert Sweep.

BIG Challenge
Als BIG Challenge, farmers against cancer, doet de agri- en foodsector met een groot aantal teams mee met het jaarlijkse evenement Alpe d’HuZes; met de fiets of te voet de Franse berg Alpe d’Huez bedwingen. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen de deelnemers op één dag tot wel zes keer de legendarische Alpe. Ze zetten zich daarmee keihard in om een einde te maken aan de ellende en de onmacht die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Een ziekte die toeslaat bij 1 op de 3 mensen en daarbij ook grote gevolgen heeft voor familieleden, vrienden en collega’s. Govert Sweep is de uitdaging aangegaan en fietst op 1 juli de berg op, samen met team pluimvee van BIG Challenge.

Zondag 30 april van 10 tot 18 uur
Wil jij jouw steentje bijdragen op deze bijzondere dag en Govert in het echt ontmoeten? Kom dan samen met je vrienden, ouders, opa, oma of buren op 30 april naar belevenisboerderij HARM’s Hoeve, Westerkanaaldijk 5 in Malden. Lukt het niet om te komen? Je kunt doneren op Govert’s actiepagina: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/GovertSweep17233. Elke euro gaat 100 % naar KWF.