Harm's Hoeve

Kerstpakketten – bedrijven

Beste ondernemer,

Voor je het weet, is het weer Kerst! Ook in de gekke Corona-tijd, moeten we niet vergeten om de waardering naar onze medewerkers uit te spreken.

Op dit moment hebben wij onze horecagelegenheid helaas gesloten, maar dat zorgt er wel voor dat we extra tijd hebben om alvast met de kerstpakketten aan de slag te gaan! Misschien wel uw kerstpakketten!?

Als ondernemer heeft u het vaak al druk genoeg, daarom willen wij u graag ontzorgen rondom de kerstpakketten. Wij hebben verschillende pakketjes samengesteld, in verschillende soorten, maten en prijscategorieën. De pakketjes bestaan allemaal voornamelijk uit lekkere, lokale producten, want wij steunen graag de lokale ondernemers!

Hierbij alvast een kleine impressie van de mogelijkheden. Maar we denken ook graag met u mee en (bijna) ALLES is mogelijk! Het pakket aanvullen met een cadeaukaart is ook mogelijk, in ieder gewenst bedrag.

– Een lokaal pakketje! Leuk om te krijgen, maar zeker ook leuk om te geven! –

Interesse om je kerstpakketten door ons te laten verzorgen? Leuk!

Nog vragen? Dat mag natuurlijk ook, deze kunt u stellen via het contactformulier onderaan deze pagina. Maar mailen of bellen mag ook. info@harmshoeve.nl / 06-58796885

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Wij steken graag onze handen uit de mouwen om de leukste, lekkerste en meest lokale kerstpakketten te maken! 

Gaat u ze bestellen?

Contactformulier Kerstpakketten – bedrijven